Kumppareista korkkareihin – ja kaikkea siltä väliltä

MISTÄ KAIKKI ALKOI:

Palveleva erikoiskenkäkauppa vuonna 1983. Ihmisten jalat ovat hyvin yksilöllisiä ja Matin Monttu haluaa auttaa ja löytää jokaiselle sopivat jalkineet työhön, vapaa-aikaan ja juhliinkin.

Matin Monttu liike

Lisää valikoimaa

Perinteinen perheyritys Matin Monttu Oy siirtyi nykyisille omistajilleen vuonna 1992. Kysynnän kasvamisen myötä kenkävalikoima laajeni entistä enemmän vapaa-aikaan ja työvaatteisiin. Tarvittiin lisää tilaa. Muutto Miljoonatalon ’montusta’ katutasolle toteutui 2006. Toiminnan kulmakivinä olivat koko ajan asiantunteva, henkilökohtainen palvelu, laadukas tuotevalikoima, kotimaisuus, huolellisesti valitut, kestävät tuotteet ja silti edulliset hinnat. Valikoimaan tuotiin myös erikoiskengät esim. erittäin laajat lestit.     

Uusi iso myymälä avattiin Olavinkadulle Savonlinnaan

Kaupankäynnin suotuisasti kasvaessa palkittu kivijalkakauppa muutti Olavinkadulle entisiin Nordea-pankin tiloihin keskelle kaupunkia. Uuden liikkeen ovet avautuivat 2021 alkuvuidesta. Myymälän koko on 300 m2 ja se tarjoaa mahdollisuuden saada tuotteet entistä näkyvämmin ja laajemmin esille. Päätuotteina ovat edelleen jalkineet ja työvaatteet, mutta uusia tuoteryhmiä on otettu täydentämään tuotetarjontaa. Haluamme, että asiakkaamme löytävät sopivat ja mukavat jalkineet kaikkiin käyttötarkoituksiin – niin arkeen ja töihin, kuin juhlaan ja vapaa-aikaankin. Monesti asiakas saattaa tulla meille aivan toiselta puolelta Suomea, koska muualta ei yksinkertaisesti ole sopivia kenkiä löytynyt. Tervetuloa tutustumaan!

Muualta ei ole sopivia kenkiä löytynyt.